BejelentésEGYEDI SHAMBALLA KÉZMŰVES ÉKSZEREK
Stílus, harmónia, elegancia

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kádár Gabriella dr (PhD) vagyok. Pszichológusként mindig arra biztatom klienseimet, hogy találjanak olyan tevékenységeket, melyek segítségével megvalósíthatják önmagukat és harmóniába kerülhetnek lényük legmélyebb részével.

Ez csak olyan tevékenységekben élhető  át, melynek során az irracionális, spontán, kreatív jobb agyféltekénket használjuk, és ennek segítségével átélhetjük a HARMÓNIÁT.

Amikor elmerülünk egy alkotó tevékenységben, átjár az öröm, a béke, csupa pozitív energia keletkezik bennünk, ami gyógyító hatású – ezt használják fel a művészetterápiák  is.  És ez a pozitív energia átjárja alkotásunk tárgyát is.

Sajnos a mai, civilizált emberek többségének hiányzik az életéből ez a kreatív, alkotó, játékos, örömteli tevékenység. És ez baj. Egy embernek sokféle tehetsége van, ami ráadásul változik az élete során – mindig legyünk kíváncsiak rá, mit tudunk még önmagunkból kihozni, kísérletezzünk újabb és újabb tevékenységekkel.

 

A Shamballa ékszerek készítése is ilyen kísérletezés során kezdődött. Számomra nagy öröm és remélem az ékszerek a viselőjüknek is hasonló örömet, harmóniát adnak át.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!